MÁS INFORMACIONDes de la pàgina de subscripció, podràs registrar-en el nostre sistema d’usuaris registrats t’enviarem tots els nostres avisos directament, a l’adreça de correu electrònic que ens indiquis.

Contactar amb Nosaltres

Per posar-se en contacte amb nosaltres disposem de diversos canals: la manera més àgil i ràpida és mitjançant la pròpia pàgina. Empleni, per favor, el formulari de contacte i en breu rebrà contestació per la nostra banda.


  • Contactar con Tmsa
Formulari de contactePreguntes
Servei d´atenció a l´usuari (Suggeriments i Reclamacions)
Objectes Perduts
Borsa de Treball
Altres

En compliment de l’establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que mitjançant l’emplenament del present formulari, les dades que ens faciliti quedaran incorporats i seran tractats en els fitxers titularitat de Transports Menorca S. a. per poder atendre a la seva sol·licitud, així com per informar-li sobre ofertes i promocions relacionades amb els nostres i serveis. Així mateix, li informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, en info@tmsa.es.

Oficines

Camí de ses Rodees, 5
POIMA, 07714 Mahón
Menorca

Teléfono: (34) 971 360 475
Fax:         (34) 971 354 007

 
Objectes perduts

Els objectes perduts i oposats en els autobusos que componen la flota, es troben a la seva disposició en les nostres oficines. L’horari d’atenció telefònica és de 8 a 13 hores i de 16 a 19 hores de dilluns a divendres, i de 8 a 13 hores els dissabtes, en el següent telèfon: (34) 971 360 475.
A on trobar-nos?