Resum d'horaris
Descarregar horaris abreujats:

Subscripció als avisos de TMSA

Gràcies pel seu interès en els avisos de TMSA. Utilitzi aquest formulari per a subscriure?s i rebre notícies via electrònica sobre els darrers avisos o notícies relacionats amb els nostres serveis.

Avís de Privacitat: No compartim les adreces de correu electrònic contingudes en les nostres Llistes de Correu amb tercers.

Si canvia la seva adreça de correu electrònic, o desitja que la seva adreça sigui eliminada, pot notificar-utilitzant el formulari de Eliminar la seva Direcció d?e-mail.Formulari de Subscripció

Seleccioneu les línies de les que desitja rebre notícies i avisos:Protecció de Dades He llegit i accepto les condicions del tractament de les meves dades


Oficines

Camí de ses Rodees, 5
POIMA, 07714 Mahón
Menorca

Teléfono: (34) 971 360 475
Fax:         (34) 971 354 007


En compliment de l’establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que mitjançant l’emplenament del present formulari, les dades que ens faciliti quedaran incorporats i seran tractats en els fitxers titularitat de Transports Menorca S. a. per poder atendre a la seva sol·licitud, així com per informar-li sobre ofertes i promocions relacionades amb els nostres i serveis. Així mateix, li informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, en info@tmsa.es.